Wie helpt?? deel6

Dank voor de bijdragen in de vorige serie. Alles verwerkt. Gaarne hulp bij de volgende serie.

Ik ben bezig om een portrettengalerij te maken van alle foto’s die ik bezit van personen die op het Lab. hebben gewerkt. Van zo’n 600 personen heb ik een foto met naam, maar van een heleboel foto’s geen naam. Vandaar mijn vraag: Wie helpt? Uiteindelijk zal ik dan een portrettengalerij kunnen tonen van veel bijdragende personen zonder een eigen pagina op deze site.

Hier is de nieuwe zesde serie. Wie is wie?? Geef aub een reactie onder deze fotoserie.

11 reacties

  1. Hallo Jan, bedankt voor jouw bijdragen. Iemand anders zegt: rim00011HansTuinhout
   Wat denk jij?
   Groet,
   Henk

   1. Ik ben in 1989 op het natlab weggegaan en heb als aandenken een fotoboek gekregen. Ik zal dit een deze dagen naar jou sturen. Daar zit zeker een foto van Harrie van hal in en nagenoeg gehele analytische afdeling op dat moment Vnl WB-7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *