Foto-galerij (ex)medewerkers

Dit is een bescheiden poging om zoveel mogelijk medewerkers die het Nat.Lab. vanaf 1914 wereldberoemd hebben gemaakt te memoreren.

Als u bezwaar heeft dat uw foto in deze galerij is opgenomen, laat mij dat dan weten dan zal ik die foto uit dat bestand verwijderen.

Mist U uzelf of (ex)-collega’s? Stuur een foto op, liefst van jaren geleden naar henkhagenbeuk@gmail.com.

Achternamen beginnend met:

A , B , C , D , E-F , G , H , I-J , K , L , M , N-O , P-Q , R , S , T-U , V , W-Z.

Dit onvolledige overzicht zal hopelijk regelmatig aangevuld kunnen worden.

6 reacties

  1. De foto HH015.jpg lijkt erg op John Bell. Hij heeft Fopke Klok opgevolgd als hoofd van het Research Program Office omstreeks 2010. Ik weet niet of je kan zien wanneer deze foto is gemaakt, als dat in de periode 2010-2016 is zou dat kunnen kloppen.

    1. hallo Ferrie, ik kan niet zien wanneer die foto is gemaakt. Voorlopig ga ik er maar van uit dat jij gelijk hebt, tot het tegendeel bewezen is. Trouwens Fopke Klok had ik nog niet in de namenlijst en ik heb van hem ook geen foto.
      Bedankt,
      Henk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *