Nat.Lab. Nieuws

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de vele positieve en enthousiaste reacties die ik heb mogen ontvangen bij het starten van deze website. Ik wil toch duidelijk stellen dat ik dit niet helemaal alleen kan doen, maar jullie bijdragen hard nodig heb. Er zullen weinig foto’s of (kranten)artikelen gepubliceerd worden, ook uit de Philips Koerier en Nat.Lab.Journaal. De hoofdmoot zal uit persoonlijke verhalen moeten komen. Mijn doel is om vast te leggen waarom dit laboratorium zo groots en uniek is geworden, zonder het te willen idealiseren, door de ongedwongen sfeer, van hoog tot laag, waardoor de creativiteit zich op alle niveaus enorm kon ontwikkelen en zeker niet te vergeten het geweldige vakmanschap van de Diensten!

Aanvullingen op de pagina’s zijn van harte welkom: stuur naar henkhagenbeuk@gmail.com