Nat.Lab. Nieuws

Deze pagina zal aangeven welke items er in de laatste 3 maanden op mijn site Philips Nat.Lab. zijn geplaatst.

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de vele positieve en enthousiaste reacties die ik heb mogen ontvangen bij het starten van deze website. Ik wil toch duidelijk stellen dat ik dit niet helemaal alleen kan doen, maar jullie bijdragen hard nodig heb. Er zullen niet zo veel foto’s of (kranten)artikelen gepubliceerd worden, mede door mogelijke auteursrechten. De hoofdmoot zal uit persoonlijke verhalen moeten komen. Mijn doel is om vast te leggen waarom dit laboratorium zo groots en uniek is geworden, zonder het te willen idealiseren, door de ongedwongen sfeer, van hoog tot laag, waardoor de creativiteit zich op alle niveaus enorm kon ontwikkelen en zeker niet te vergeten het geweldige vakmanschap van de Diensten!

Aanvullingen op de pagina’s zijn van harte welkom: stuur naar henkhagenbeuk@gmail.com