Wie helpt?? deel4

Dank voor de bijdragen in de vorige serie. Alles verwerkt. Gaarne hulp bij de volgende serie.

Ik ben bezig om een portrettengalerij te maken van alle foto’s die ik bezit van personen die op het Lab. hebben gewerkt. Van zo’n 600 personen heb ik een foto met naam, maar van een heleboel foto’s geen naam. Vandaar mijn vraag: Wie helpt? Uiteindelijk zal ik dan een portrettengalerij kunnen tonen van veel bijdragende personen zonder een eigen pagina op deze site.

Hier is de geupdate vierde serie. Wie is wie?? Geef aub een reactie onder deze fotoserie.

20 reacties

 1. PICT0040a lijkt erg veel op de foto van Hans van Zon die al op de site staat (met enkele jaren verschil).

 2. pict0162a: Victor Zieren
  pict0127a2MarkJohnson: Mark Johnson
  pict0105a: Cor Witmer
  pict0163a, pict0216a: Jean-Paul Morel
  pict0119a: Toon Voermans
  pict0139a2: Jaap Ruigrok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *