Wie helpt? deel 3

Dank voor de bijdragen in de vorige serie. Alles verwerkt. Gaarne hulp bij de volgende serie.

Ik ben bezig om een portrettengalerij te maken van alle foto’s die ik bezit van personen die op het Lab. hebben gewerkt. Van zo’n 600 personen heb ik een foto met naam, maar van een heleboel foto’s geen naam. Vandaar mijn vraag: Wie helpt? Uiteindelijk zal ik dan een portrettengalerij kunnen tonen van veel bijdragende personen zonder een eigen pagina op deze site.

Hier is de derde serie. Wie is wie?? Geef aub een reactie onder deze fotoserie.

16 reacties

  1. Hallo Thijs,
    Bedankt voor jouw bijdragen. Ik heb van iemand ipv Nico Denis, nRvdB-001.27aHarrieVeendrick, ontvangen.
    Mijn vraag is dan ook: wie van de twee?
    Hartelijke groet,
    Hemk

  2. Hoi Ferry, helaas heb ik veel fotootjes van klein formaat en ik wil ze voor de overzichten allemaal op hetzelfde (dus kleine) formaat afbeelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *